Ei pentuja tällä hetkellä.

Pentukyselyt puh. 040 8096 409/Minna tai e-mail:minna.ollas(at)icloud.com

Sox1_800x_1.jpg Leni_loka2017.jpeg

Isä: Clearcreek Bonaventure Windsock"Sox"                                                     emä: Markwell Gimme Gimme "Leni"

lonkat: OFA excellent                                             lonkat: B/A

kyynärnivelet: OFA normal                                     kyynärnivelet:0/0

silmät: ACVO clear                                                silmät: OK (4.10.2017)

PRA,EIC,HNPK, DM clear                                   PRA, HNPK, EIC, DM,CNM normaali/terve

Lisätietoja Soxista kennel Waterline's                     näyttelyt: AVO ERI

Pentueen sukutaulu:

Leni_Sox_pennut.jpg


  

                                                                              

Pentuinfo
Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisinä, useasti madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina sekä rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Pentujen mukaan tulee pentupaketti: Pentuopas, jossa paljon tietoa rodusta, terveydestä, ruokinnasta jne., ruokaa muutamaksi päiväksi, pilli, noutajatalutin sekä dummy (noutoesine). Liitän myös pennunostajat pentuejäseniksi ensimmäiseksi vuodeksi Suomen Noutajakoirajärjestöön sekä Labradorinnoutajakerhoon.
Pennut kasvavat keittiössäni ja tottuvat kodin ääniin, muihin aikuisiin koiriin ja lapsiin. Pennut pääsevät myös tutustumaan riistaan (varis&kani) ennen luovutusta.
Koska haluan nähdä henkilökohtaisesti jokaisen pennunostajan niin pennusta voi tehdä aluksi alustavan varauksen. Pentuja pääsee katsomaan aikaisintaan 3-4 viikon iässä. Tällä käynnillä voidaan sopia virallisesta varauksesta jos molemmat osapuolet ovat sitä mieltä, että pentu voidaan varata. Varaus on virallinen kun varausmaksu on maksettu. Varausmaksu palautetaan jos eläinlääkärin tarkastuksessa pennussa huomataan jokin vika ja kauppa purkaantuu. Jos ostaja peruu kaupan, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu sitoo molemmat osapuolet kauppaan.
Koska rodun terveys on minulle tärkeää niin toivoisin, että kaikki pennuostajat sitoutuvat kuvauttamaan virallisesti koiransa lonkat ja kyynärnivelet sekä tarkastuttaisivat koiran silmät reilun yhden vuoden iässä.
Muistathan, että labradori on erittäin aktiivinen rotu ja tarvitsee myös paljon tekemistä&liikuntaa eikä tuhotöiltä voida oikein välttyä ellei aktiivinen pentu saa paljon toimintaa. Ja siltikin saattaa jotain rikkoutua, joskus hieman enemmänkin.
Näyttelyt ja kokeet ei ole pennun myynnin ehto, mutta on aina todella mukavaa kun kasvatinomistajat innostuvat harrastamaan koiriensa kanssa jotakin ja varsinkin kun koiralla on kivaa.
Jos sinulla on kysyttävää koiristamme tai pennuistamme niin mielelläni kerron lisää. :)

-Minna